sneakershop.dk

Virkelyst 3 , 9400 Nørresundby
Telefon: 98 14 62 00

Mærker: Spalding, Phat Farm, Puma, LeCoq Sportif, Reebok mv.

Webshoppen www.sneakershop.dk åbnede i marts 2000 og hurtigt efter åbnede en fysisk butik i Århus. Målet har altid været at sælge sneakers til alle sneaker-heads, trendsættere og selvfølgelig modebevidste folk i hele verden, hvilket over de sidste mange år har været en realitet, med ordre fra New York, Tokyo, Paris, London og resten af Europa.
I slutningen af 2009 fik www.sneakershop.dk nye ejere, og i den forbindelse, blev det besluttet at websitet skulle redesignes og have et tiltrængt pust fremad, så vi er klar til at gå det nye årti i møde. Butikken i Århus er også lukket ned, så der i fremtiden kun vil blive 100% fokuseret på nethandel af højeste kaliber.

Sneakershop er nu ejet af et hold unge mennesker fra Nordjylland, der har arbejdet både med sneakers og nethandel i over 10 år. Vi driver i forvejen et succesfuldt e-handelssite med over 20 ansatte. Vi har derfor rigtig stor erfaring med hvad der skal til for at drive et stort e-handelssite og med denne viden er vi klar til at sælge sneakers til dig og resten af verden, de næste mange år.

Kommentarer til sneakershop.dk

Giv din kommentar til sneakershop.dk

Dit navn:
Titel:
Kommentar: